Askim Pike og Guttekorps !!
Askim Pike og Guttekorps
 • 100 år    •    • Velkommen    • Program    • Foreldrevakter    • Øvingstider    • Uniform & instrument    • Referater    • Kontakt oss    • Bildearkiv      • Hjem  

 

 

   Program
           

Snarveier:
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 


Tusenfryd lørdag 13. september 2014

Lørdag 13. september er det Tusenfryd-stevne, og alle i korpset med familie og venner er invitert til å bli med!

Korpset betaler for medlemmene, men foreldre og søsken kan være med, kr. 175. pr. pers.
Vi skal marsjere inn, og skal spille egne marsjer samt fellesnummer. Etter det kan vi bruke parken så mye vi vil.
Antrekket er korpsgenser og olabukse. Husk å ta med marsjhefte, noteklype og drillstav. De nye aspirantene får utdelt korpsgenser på mandag 1/9. Vi skal også spille konsert på Sirkusplassen senere på dagen.

Meld fra til undertegnede om dere kommer (post@askimpikeogguttekorps.no), og eventuelt hvor mange familiemedlemmer dere vil ta med innen mandag 1/9.

Program

8:45 Møtes vi på Kulturskolen i Askim. Turen til Tusenfryd går med privatbiler, si ifra da om du har ledig plass i bilen, slik de som ikke har bil kan sitte på.

9:45 Fremmøte på Tusenfryd. Husk at parkering koster kr. 50 pr. bil., kr. 30 hvis man betaler over nett (Billettkontor:  https://billett.tusenfryd.no/ (kode: Korps2014)

10:15 Oppstilling på den øverste parkeringsplassen (P5), dvs.  inngangen ved Vikingland. Se etter fanen vår. Marianne står klar for å ta imot betaling for venner og familie, husk å ta med kontanter, helst nøyaktig sum.

10:30 Det vil være en kort innmarsj til Amfiscenen i parken. Vi er 3. siste korps inn, nr. 38 , etter Elverum. Der åpnes stevnet med ett fellesnummer, "Det går et festtog gjennom landet".

Alle familiemedlemmer kan slippe inn gjennom inngangen ved Stevnekontoret fra kl. 10.00

Vår konsert på Tusenfryd kl. 16.50 blir avlyst, da vi ikke er nok musikanter. Det betyr at vi etter innmarsj og fellesnummer kan frakte instrumenter mm. ut til bilene, for deretter kaste oss i karuseller og berg- og dalbaner de neste 6 timer.

Foresatte har ansvar for sine egne og evt. andres barn de har avtale med - korpsledere har ansvar for å avtale med de som de kjører i bilene sine pluss evt. andre som ikke har med foresatte - GJØR KLARE AVTALER! Og dersom man roter seg bort kan man gå til Stevnekontoret utenfor Vikingland. Parken stenger 18.00.

Korpset betaler inngangspengene for korpsmedlemmene. Dette inkluderer inngang til TusenFryd med attraksjoner (unntatt SkyCoaster), stevne-deltagelse og medalje. Alle som deltar får medalje. Foreldre og søsken som ønsker å være med betaler 175 kr pr. person. Dette betales kontant til Marianne når vi kommer fram til Tusenfryd på søndag. Husk å ha med nøyaktig beløp, så slipper vi å ha med så mye vekslepenger.

http://www.tusenfrydstevnet.no/

Marianne: 971 33 512
Øyvind: 932 47 618