Askim Pike og Guttekorps !!
Askim Pike og Guttekorps
 • 100 år    •    • Velkommen    • Program    • Foreldrevakter    • Øvingstider    • Uniform & instrument    • Referater    • Kontakt oss    • Bildearkiv      • Hjem  

 

 

   Program
           

Snarveier:
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 


Tusenfrydstevnet, viktig info!

Søndag reiser vi til Tusenfryd. Det skal bli gøy! Det blir masse folk og mye musikk - mer enn 30 korps kommer på søndag.

Avreise
Fremmøte på kulturskolen: TIDSPUNKT ER ENDRET
Vi må reise fra kulturskolen kl 08.30 - det er veldig mange korps som skal til Tusenfryd samtidig så derfor må vi ha litt god tid. Vi ber om at alle kjører fra Askim kommer dit slik at vi har oversikt over at alle får noen å kjøre med!

Vi skal samles ved inngangen til Vikingland - ikke ved hovedinngangen - der er det et stevnekontor. Let etter fana vår!

Billetter
Alle korpsmedlemmer får gratis billett - men alle andre må betale for sin billett. Det koster 150 kroner for barn og voksne. De som har årskort må betale 50 kroner. De pengene vil vi ha cashkontant før vi går inn i parken.

I tillegg må det betales 50 kroner for parkering pr bil - kun kontantbetaling, så langt jeg vet....

Alle familemedlemmer kan slippe inn gjennom inngangen ved Stevnekontoret fra kl. 10.00.

Program
Det er oppstilling for alle i korpset kl 10.15. Korpsene skal marsjere inn kl 10.30. Det skal marsjeres inn til Amfiscenen - der er det plass til publikum også. Her skal vi høre på Kampen Janistjar som er kjempeflinke og så skal vi spille to fellesnummer.

Deretter kan parken benyttes. Foresatte har ansvar for sine egne og evt andres barn de har avtale med - korpsledere har ansvar for å avtale med de som de kjører i bilene sine pluss evt andre som ikke har med foresatte - GJØR KLARE AVTALER! Og dersom man roter seg bort kan man gå til Stevnekontoret uten for Vikingland.

Neste post er at vi skal spille en minikonsert på "Sirkusplassen" - dette er kl 14.30 - alle korpsmedlemmene må møte opp kl 14.10, senest!

Mat
Det er ikke lagt opp til noe fellesbespisning. Korpsmedlemmer og andre må selv ha med matpakke/drikke eller evt penger til å kjøpe mat - dette er den enkeltes ansvar.

Været
Værmeldingene har ikke vært pene, men nå ser det bedre ut. Vi dresser opp ungene med korpsregnfrakker hvis det er behov, men dersom det fremdeles ser ut til at det skal komme regn så anbefaler vi korpsmedlemmene å ta med eget regntøy, korpsregnfrakker er ikke noe særlig å krype opp i karuseller og annen moro med.

Eller er bekledning korpsgenser og Olabukse - og mørke/sorte sko....

Avreise
Parken stenger kl 18.00 - de som har mest krefter og holder varmen er trolig der til da - men det kan hende noen vil reise hjem før - dette må dere avtale med den dere sitter på med.

Instrumenter
Korpsmedlemmene, store og små, er ansvarlig for instrumenter og utstyr de har fått utdelt. Siden vi skal spille konsert kl 14.30 vil vi ikke flytte instrumentene ut i bilene - de blir oppbevart ved siden av karusellen "Blekkspruten". Her vil det være voksne fra korpset som passer på hele tiden - men korpsmedlemmene har selv ansvar for å bringe og hente instrumentene hit, både før og etter konsert, og når vi skal reise hjem.

HUSK NOTER OG NOTEKLYPE - kofferter tar vi ikke med inn i parken!

Er det noe du lurer på - ring korpsleder Øyvind Woie - 400 20 801

   


Get Adobe Reader

 Informasjon om Tusenfryd Read file