Askim Pike og Guttekorps !!
Askim Pike og Guttekorps
 • 100 år    •    • Velkommen    • Program    • Foreldrevakter    • Øvingstider    • Uniform & instrument    • Referater    • Kontakt oss    • Bildearkiv      • Hjem  

 

 

   Program
           

Snarveier:
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 


KORPSTUR til Kristiansand 22.-24.juni 2012
 

Nå er det like før vi setter nesa sørover til Dyreparken. Der blir det mye folk. Da påmeldingsfristen gikk, ut var det 1250 deltakere.
Vi skal spille egne konserter, marsjere i parade, aspiranter og juniorer skal være med på et morsomt opplegg og vi skal grille i Bendiksbukta, overnatte i klasserom på skole, reise på tur sammen og synge om «bussjåføren» og more oss Kristiansand Dyrepark.

Reise
Vi har leid en buss som skal være ganske flott med egen sjåfør.
Bussen henter oss på Askimbyen skole 22. juni kl 12.00. Hvis vi holder normale fartsgrenser er vi i Kristiansand cirka kl 19.00.
Trommeslagere og andre som skal ha ut utstyr må komme før! Vi åpner dørene klokken 11.30.
NB! Det betyr at de som skal være med må be seg fri fra skolen denne dagen!
Vi reiser fra Kristiansand klokken 16.00 søndag 24. juni – da er vi kanskje hjemme før 24.00!!! – forhåpentligvis rundt klokken 22.00.
Overnatting
Vi skal bo på Kringsjå skole som ikke ligger så langt unna dyreparken. Vi kjører bussen til alt vi skal være med på. Korpsmedlemmene er delt opp i grupper som skal overnatt i klasserom. Det er voksne ledere i alle klasserommene.
Mat
På vei nedover må korpsmedlemmene ha med seg niste og drikke for seks timer. Bussen vil nok stoppe men dette avgjøres underveis. Det er en fordel om alt av drikke og annet spiselig er hamstret inn før vi setter oss i bussen.
Vi spiser frokost på skolen og korpsmedlemmene må smøre niste til turene i parken. Lørdag kveld er det stor grillkveld inkludert i prisen.
Søndag ordner vi matpakker som vi har på hjemveien.
Dersom folk vi kjøpe mat i Dyreparken så kan de de, men da må de selv beregne penger til dette.
Utstyrsliste
Alle musikanter må sørge for å ha med seg sitt eget instrument. Dette gjelder også trommeslagere. Husk noteklype, drillstav, bæreseler og annet utstyr!!!!!!
Uniform
Vi skal ha med både korpsgenser og full uniform!
Pakkeliste – kjekt å ha med…
* Litt klær – husk noe varmt – vi er ute om kveldene – og regntøy (vi skal bare være borte to netter og en del av tiden skal vi gå i korpsklær. Det trengs ikke hele garderoben her)
* Sovepose.
* Liggeunderlag - NB Ikke skumgummimadrasser – de må kunne rulles godt sammen ellers blir det ikke plass .
* Toalettsaker.
* Litt lommepenger – alt av godteri, souvernirer, mat utenom faste måltider m.m. må finansieres på egenhånd – NB det selges en festival T-skjorte som koster 95 kroner – et fint minne å ha – lederne kan hjelpe til med å holde styr på finansene hvis det er behov for det!
* Badetøy (vi kan ikke garantere bading men det kan være en mulighet for dette fredag kveld – det er tross alt sørlandet).
* Mobil (hvis du har)
Betaling
Turen må betales i sin helhet innen 22. juni sommerturen koster kr 1600 pr. person - beløpet innbetales til konto nr 1100.07.03429 husk å merke betalingen med sommertur og navn og hvem betalingen gjelder.
Ledere
Øyvind Woie: 400 20 801
Heidi Hartvig: 932 45 233
May Elin Holmen: 466 68 659
Rowena Jensen: 480 47 597
Anne Tallaksen: 930 46 579

Korpsmedlemmene deles opp i grupper som hver leder har ansvar for. Turen er rusfri og vi forventer at korpsmedlemmene retter seg etter dette og de retningslinjene som lederne setter. Hvis det motsatte skjer sendes korpsmedlemmet hjem for egen regning.
Vi som skal reise gleder oss masse til turen og tror dette blir en fin sommeravslutning på et godt og annerledes korpsår. Dersom det er spørsmål så ta kontakt på mail styret(at)askimpikeogguttekorps.no eller ring undertegnede 400 20 801
Mer informasjon om program og festival, sjekk her: Sørlandets Musikkfestival
Hilsen
Styre i Askim Pike og Guttekorps v. Øyvind Woie, styreleder