Askim Pike og Guttekorps !!
Askim Pike og Guttekorps
 • 100 år    •    • Velkommen    • Program    • Foreldrevakter    • Øvingstider    • Uniform & instrument    • Referater    • Kontakt oss    • Bildearkiv      • Hjem  

 

 

   Program
           

Snarveier:
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 


Korpsnatt i Trøgstad lørdag 2/2 2013
 

Lørdag 2. februar fra kl. 18.00 – 01.00

Askim pike og guttekorps, hovedkorps, drill, junior og alle aspiranter - er påmeldt på korpsnatta til Båstad musikkorps i Trøgstadhallen. Dette blir en spennende kveld med musikk, drill og moro.

Foresatte må selv avgjøre om kvelden blir i lengste laget for de yngste aspirantene. Vi kan evt. avtale tidligere hjemreise. Kvelden starter med en stilfull innmarsj i idrettshallen der hvert korps spiller 1-2 nummer hver og deltar i fellesnummer.

Korpset stiller med ledere fra styret, Trøgstad er ikke langt unna, men vi trenger hjelp til transport fra Kulturskolen kl. 17.15 og direkte hjem med korpsmedlemmene kl. 01.00 fra Trøgstad.

Tilleggsutstyr: Hodelykt – skal brukes under innmarsj

Antrekk: Korpsgenser og olabukse

Marsjheftet: Vi spiller Gammel Jegermarsj og Rocky. Kun hovedkorpset skal spille, aspiranter behøver ikke ta med instrumenter på lørdag

Stomp-effekter: Alle skal være med på stomp, en musikkform som produseres ved å lage rytmer på alle mulige slags gjenstander. Dette betyr at alle, drillere, musikanter, aspiranter må ta med seg noe å spille på. Dette kan være rytmeinstrumenter som f.eks. kosteskaft, koster, store esker/store bøtter/store baljer, treverk, små bøtter, plankebiter, baller, kasseroller, oljefat ++Innmarsj

Innmarsjen starter kl. 18.30 av et og et korps inn i idrettshallen mens de spiller selvvalgt stykke/marsj. Når alle korpsene er på plass i hallen, vil hvert korps spille/drille et selvvalgt stykke mens de er oppstilt i marsjformasjon. Deretter spilles Gammel Jegermarsj etter arr. av Kjell Hagen som fellesnummer.

STOMP
Workshopen vil bli ledet av Oslo trommeskole. Vi skal lage stomp, en musikkform som produseres ved å lage rytmer med alle mulige gjenstander, som lokk, bøtter, plankebiter osv. Under workshopen blir deltakerne delt i 3-4 grupper for å øve. Deretter settes det hele sammen i en felles framføring i idrettshallen.

Program

17.15 Oppmøte ved kulturskolen i Askim.
17.45 Oppmøte Trøgstadhallen
18.30 Innmarsj, enkeltnummer, fellesnummer
20.00 Leker, aktiviteter, kafe, husk å ta med penger
21.00 Workshop (ca. 1,5 timer)
Pause med kafe
23.00 Workshopkonsert og mini-konsert med Oslo trommeskole
Leker, aktiviteter, disco, kafe
01.00 Vel hjem

Voksne som vil være med kan det – de må betale kr. 50 for hele kvelden – korpsmedlemmer betaler ikke noe, men kan ta med penger til kafeen.

Nå trenger vi tilbakemelding på hvem som vil være med og hvem som kan kjøre – mail til post@askimpikeogguttekorps.no eller SMS til Øyvind Sørbye på 932 47 618

Mer info på korpsnatt.no

Reiserute


Vis større kart